fbpx

3 weken Challenge

Dé challenge voor vrouwen die snel hun streefgewicht willen bereiken!

Bekend van de:

Ontmoet vanessa, ze bereikte in 3 maanden haar streefgewcht

Start jouw 3 Weken Challenge vandaag!

Nu voor maar €99,- €47,-

Eenmalige betaling, levenslang toegang

Deze vrouwen hebben een boodschap voor jou

Herken jij dit?

Als jij jezelf herkent, dan ben je hier op de juiste plek!

Start jouw 3 Weken Challenge vandaag!

Nu voor maar €99,- €47,-

Eenmalige betaling, levenslang toegang

Hierbij introduceren wij…

De 3 Weken Challenge

Dé challenge voor vrouwen die snel hun streefgewicht willen bereiken!

De inhoud van de Challenge:

Hoofdgids

In deze gids lees je waarom veel diëten niet werken.

Je ontdekt wat er wél voor nodig is om verantwoord en snel af te slanken. Wist je trouwens dat niet alle vetsoorten en calorieën slecht voor je zijn? Sommige heb je zelfs nodig om kilo’s kwijt te raken! Door anders te eten val je snel en gezond af.

Dieet Plan

In het dieetplan krijg je een duidelijke uitleg over wat je wel en wat je niet mag eten in elke fase. Tijdens de challenge eet je regelmatig en gevarieerd. Je leest hoe je gerechten een eigen smaak kunt geven en dat gezond eten echt lekker kan zijn. Heb je prediabetes? Met de adviezen uit het dieetplan kun je diabetes nu nog omkeren.

Motivatie Gids

In de motivatiegids ontdek je hoe je goede gewoontes ontwikkelt die je helpen met afslanken. Door zelf meer controle te krijgen over je gedrag bereik jij jouw doelen. De aanpak uit deze gids is toepasbaar op veel meer dan alleen diëten en helpt jou ook in je dagelijks leven.

Sport Plan

In het sportplan vind je makkelijke, vet verbrandende workouts die je zelfstandig in 30 minuten kunt doen. Je hoeft niet te sporten om mooie resultaten te behalen. Je voedingspatroon is véél belangrijker dan sporten als je wilt afvallen. De workouts in het sportplan zijn daarom optioneel.

Wacht, dat is nog niet alles!

Als je nu besteld krijg je ook de volgende bonussen:

oie_transparent (29)

Bonus #1 Besloten Supportgroep

Dit is dé sleutel tot succes van jouw 3 Weken Afslank Challenge. In deze groep ondersteunen (oud-)deelnemers elkaar. Elke dag delen de Facebook-leden maaltijden, recepten, motivatie, aanmoediging en vooruitgang met elkaar. Toegang tot de groep is gratis als je de challenge nu aanschaft!

Bonus #2 Gemakkelijke A-tot-Z Checklist

Deze checklist helpt je om alle dagtaken af te strepen en af te ronden. Print de checklist en hang hem op zodat je precies weet wanneer je wat moet doen. Je zult merken dat het motiverend is om telkens een taak weg te strepen!

Bonus #3 Handig receptenboek

Dit receptenboek bevat meer dan 35 recepten die je tijdens de challenge kunt gebruiken. Smaakvol en snel klaar. Ook vind je hierin advies voor het plannen van je maaltijden en motivatie tips. Met dit receptenboek begin je goed voorbereid aan de challenge!

Ervaringen van andere deelneemsters

Start jouw 3 Weken Challenge vandaag!

Nu voor maar €99,- €47,-

Eenmalige betaling, levenslang toegang

Ontmoet de coaches van de 3 Weken Challenge

Bas en Jeroen OverOns

In de tijd dat wij onze moeder hielpen met afslanken, schrokken we van alle – vaak onjuiste – informatie die online over afvallen te vinden is.

Ons doel is om vrouwen de juiste informatie te geven zodat ze snel en gezond kunnen afvallen. We zijn blij om te merken dat de deelnemers zich na de challenge veel fitter en beter voelen. Zij mogen terecht trots op zichzelf zijn!

Bas is personal trainer en heeft onder meer een Masteropleiding in sport gedaan. Hierin heeft hij veel kennis opgedaan over voeding en beweging.

Jeroen is voedingsconsulent en werkt aan het afronden van zijn bachelor.

Dit is een kleine greep uit onze Facebook Support groep

De vrouwen in onze Facebook Support groep delen recepten, moedigen elkaar aan en delen resultaten met elkaar. Hier vind je elke dag steun en inspiratie zodat ook jij de challenge behaalt! 

De vrouwen in onze Facebook Support groep delen recepten, moedigen elkaar aan en delen resultaten met elkaar. Hier vind je elke dag steun en inspiratie zodat ook jij de challenge behaalt! 

Veelgestelde vragen

Na aanschaf van de 3 Weken Challenge heb je levenslang toegang.

Dit is inclusief verbeteringen, updates en uitbreidingen. 

Ja!

Bij aanschaf van de challenge betaal je eenmalig 47 euro.

Hiermee krijg je levenslang toegang tot de gehele challenge, de toekomstige updates en extra bonussen die we uitbrengen.

Er zijn geen extra of verborgen kosten.

Jazeker. Dit kan je doen als je veel kwijt wilt. In de challenge leggen we je precies uit hoe je meerdere rondes kan doen.

Ja! Je krijgt een voedingsschema. 

Het voedingsschema van de 3 Weken Challenge is misschien anders dan je gewend bent. 

Wij hechten veel waarde aan vrijheid en een eigen invulling. Daarom zijn er geen verplichte recepten of maaltijden per dag. 

Je krijgt een uitgebreide lijst van goedgekeurde (gezonde) ingrediënten. In het voedingsschema vind je vervolgens de hoeveelheden die jij per dag moet binnenkrijgen. 

Je bent vrij om zelf recepten te verzinnen en te experimenten met wat jij lekker vindt. 

Op deze manier leer jij gezond koken. Dit helpt je ook na de challenge met gezonde keuzes maken. Je verloren gewicht zal er hierdoor dus ook afblijven. 

Uiteraard krijg je ook recepten van ons. Deze recepten kan je vinden in de Facebook groep. 

Daar vind je meer dan 50 verschillende (heerlijke) recepten. 

Daarnaast delen de deelnemers regelmatig nieuwe (heerlijke) recepten met elkaar. 

Nee, zeker niet! 

Er zijn een aantal supplementen die wij aanbevelen voor tijdens de 3 Weken Challenge. Maar ook zonder deze supplementen kan jij jouw streegewicht bereiken met deze challenge. 

Supplementen kunnen je echter wel helpen met het behalen van een nog beter resultaat. 

De keuze is dus aan jou of je supplementen wilt gebruiken!

De challenge bestaat voornamelijk uit onbewerkt voedsel.

Denk hierbij aan magere eiwitten, koolhydraatarme groenten en voedsel met langzame koolhydraten. De challenge is vrij van noten, suiker en gluten.

Ben je lactose intolerant? Geen probleem: zuivel is niet verplicht tijdens deze challenge. Ook voor jou is deze challenge geschikt.

De challenge is niet geschikt voor vegans. Het bevat namelijk veel eiwitten. Als je vegetariër bent is het wel mogelijk om de challenge te volgen.

Deelnemers moeten 100 gram eiwit per dag binnenkrijgen. Als vegetariër heb je de keuze uit de volgende voeding: Tofu, Griekse yoghurt, eieren en plantaardig eiwitpoeder. Bonen worden gezien als een bron van koolhydraten en noten en zaden zijn niet toegestaan. 

Als je prediabtes hebt dan kan deze challenge zeker voor je werken. Heb je diabetes type 1 of 2 dan is deze challenge zeer waarschijnlijk niet geschikt voor jou. In de eerste week start de challenge met een detox waarin koolhydraten vermeden worden. Dit is niet wenselijk voor mensen die op hun bloedsuikerspiegel moeten letten. Zorg dat je altijd een dokter of diëtist raadpleegt voordat je een veranding in je leefstijl maakt.

Dit zal niet gebeuren mits jij na de challenge ook gezond blijft eten. Geen zorgen: wij leren je hoe.

Mocht je door een vakantie, trouwerij, etc. weer aangekomen zijn dan kan je de challenge gewoon nog een keer doen. 

Je hebt namelijk levenslang toegang. 

Jazeker! We hebben meerdere vrouwen die borstvoeding gaven geholpen om af te vallen. We hebben de challenge een klein beetje aangepast voor diegene die op dit moment borstvoeding geven. We hebben speciaal voor jou een aparte sectie in de challenge gemaakt over hoe de challenge aan te pakken. Dit zodat jij de beste resultaten kan krijgen zonder dat je baby iets te kort komt!

Sporten is niet verplicht tijdens de 3 Weken Challenge. Je kan ook zonder sport je streefgewicht bereiken.  Sporten helpt echter wel tijdens deze challenge. In het sportplan is een stap-voor-stap uitleg opgenomen die je precies uitlegt wat je moet doen. Dit plan is geschikt voor zowel beginners als voor gevorderde. 

Start jouw 3 Weken Challenge vandaag!

Nu voor maar €99,- €47,-

Eenmalige betaling, levenslang toegang