Veelgestelde Vragen

Zo werkt de 3 Weken Afslank Challenge:

Stap 1.

De 3 Weken Afslank Challenge combineert verschillende wetenschappelijk bewezen afslankmethodes met een dagelijkse wandeling van minimaal 30 minuten.*

3 Weken Afslank Challenge Transparant

* Je hoeft dus niet te sporten tijdens deze challenge

Stap 2.

Tijdens dit programma bepaal je zelf wat je eet. Je krijgt een uitgebreide lijst van goedgekeurde ingrediënten. Je eet dus ‘echte maaltijden’, afslankshakes of -pilletjes zijn onnodig.

Toegestande voeding blur 1 page 001

De werkelijke lijst is langer dit is slechts een voorbeeld

Stap 3.

In het voedingsschema vind je per maaltijd hoeveel groenten, eiwitten, vetten en koolhydraten je binnen moet krijgen.

Voorbeeld dagschema 2

Dit is een dag uit het programma

Stap 4.

Je bent dus vrij om met de goedgekeurde ingrediënten jouw eigen recepten te verzinnen en te experimenteren met wat jij lekker vindt.*

zelf recepten maken

* Als je geen keukenprinses bent geen zorgen: zie stap 7

Stap 5.

Om je te helpen hebben we ook een receptenboek met daarin meer dan 65 recepten voor je. 

Stap 6.

Daarnaast delen de deelnemers aan de 3 Weken Afslank Challenge regelmatig hun recepten met elkaar in besloten Facebook groep.

Op deze manier leer jij gezond koken, waardoor jij ook na de 3 Weken Afslank Challenge zelfstandig gezonde keuzes blijft maken.

Dit zijn maaltijden die gedeeld zijn door onze deelnemers

Stap 7*

Heb je liever dat wij je helpen met jouw maaltijden tijdens de challenge? Dan zijn de maaltijdplanningen + boodschappenlijstjes wat voor jou.

Zo hoef jij niet na te denken wat jij moet eten tijdens de challenge.

Mock up upsell wandel je fit challenge
oie transparent 51 min 1

Overtuigd? Doe mee!

Nu voor maar €99,- €76,-

De 3 Weken Afslank Challenge is een complete dieet oplossing waarmee jij op een verantwoorde manier 5 tot 10 kilo afvalt in drie weken.

Wil je meer afvallen? Geen probleem! De challenge is zo ontworpen dat je (kosteloos) meerdere rondes kan doen.

Iedereen kan meedoen aan de challenge. Wij sluiten niemand uit! De challenge is echter gemaakt voor vrouwen van 20 jaar of ouder. Dit betekent niet dat je als man de challenge niet kan doen.

Nogmaals: we sluiten niemand uit. Je mag ook als stel meedoen aan de challenge. Dit vergroot zelfs je kansen op succesvol afvallen!

Na aanschaf van de 3 Weken Challenge heb je een jaar lang toegang. Dit is inclusief alle updates, toevoegingen en verbeteringen!

Ja!

Bij aanschaf van de challenge betaal je eenmalig €76,-

Hiermee krijg je 1 jaar lang toegang tot de hele challenge + alle updates, verbeteringen en toevoegingen.

Er zijn geen extra- of verborgen kosten. 

Je kan de 3 Weken Afslank Challenge dus zo vaak doen als je maar wilt.

Jazeker. Dit kan je doen als je veel kwijt wilt. In de challenge leggen we je precies uit hoe je meerdere rondes kan doen.

Ja! Je krijgt een voedingsschema. 

Het voedingsschema van de 3 Weken Challenge is misschien anders dan je gewend bent. 

Wij hechten veel waarde aan vrijheid en een eigen invulling. Daarom zijn er geen verplichte recepten of maaltijden per dag. 

Je krijgt een uitgebreide lijst van goedgekeurde (gezonde) ingrediënten. In het voedingsschema vind je vervolgens de hoeveelheden die jij per dag moet binnenkrijgen. 

Je bent vrij om zelf recepten te verzinnen en te experimenten met wat jij lekker vindt. 

Op deze manier leer jij gezond koken. Dit helpt je ook na de challenge met gezonde keuzes maken. Je verloren gewicht zal er hierdoor dus ook afblijven. 

Uiteraard krijg je ook recepten van ons. Deze recepten kan je vinden in de online omgeving.

Daar vind je meer dan 70 verschillende  recepten. 

Daarnaast delen de deelnemers regelmatig nieuwe recepten met elkaar. 

Geen keukenprinses? Geen zorgen dan hebben wij maaltijdplannignen voor jou!

Nee, zeker niet! 

Er zijn een aantal supplementen die wij aanbevelen voor tijdens de 3 Weken Challenge. Maar ook zonder deze supplementen kan jij jouw streegewicht bereiken met deze challenge. 

Supplementen kunnen je echter wel helpen met het behalen van een nog beter resultaat. 

De keuze is dus aan jou of je supplementen wilt gebruiken!

De challenge bestaat voornamelijk uit onbewerkt voedsel.

Denk hierbij aan magere eiwitten, koolhydraatarme groenten en voedsel met langzame koolhydraten. De challenge is vrij van noten, suiker en gluten.

Ben je lactose intolerant? Geen probleem: zuivel is niet verplicht tijdens deze challenge. Ook voor jou is deze challenge geschikt.

De challenge is niet geschikt voor vegans. Het bevat namelijk veel eiwitten. Als je vegetariër bent is het wel mogelijk om de challenge te volgen.

Deelnemers moeten 100 gram eiwit per dag binnenkrijgen. Als vegetariër heb je de keuze uit de volgende voeding: Tofu, Griekse yoghurt, eieren en plantaardig eiwitpoeder. Bonen worden gezien als een bron van koolhydraten en noten en zaden zijn niet toegestaan. 

Als je prediabtes hebt dan kan deze challenge zeker voor je werken. Heb je diabetes type 1 of 2 dan is deze challenge zeer waarschijnlijk niet geschikt voor jou. In de eerste week start de challenge met een detox waarin koolhydraten vermeden worden. Dit is niet wenselijk voor mensen die op hun bloedsuikerspiegel moeten letten. Zorg dat je altijd een dokter of diëtist raadpleegt voordat je een veranding in je leefstijl maakt.

Dit zal niet gebeuren mits jij na de challenge ook gezond blijft eten. Geen zorgen: wij leren je hoe.

Mocht je door een vakantie, trouwerij, etc. weer aangekomen zijn dan kan je de challenge gewoon nog een keer doen. 

Je hebt namelijk een jaar lang toegang!

Dat is afhankelijk van hoe recentelijk je bent bevallen. In de eerste 8 weken na je bevalling mag je niet diëten. Je lichaam heeft in deze tijd alle energie en voeding nodig om te herstellen van de bevalling. 

Ben je langer dan 8 weken geleden bevallen? Dan kan je meedoen! 

Op de cursusomgeving, bij veelgestelde vragen, vind je meer informatie over het geven van borstvoeding tijdens de 3 Weken Afslank Challenge.

Sporten is niet verplicht tijdens de 3 Weken Challenge. Je kan ook zonder sport je streefgewicht bereiken.  Sporten helpt echter wel tijdens deze challenge. In het sportplan is een stap-voor-stap uitleg opgenomen die je precies uitlegt wat je moet doen. Dit plan is geschikt voor zowel beginners als voor gevorderde. 

Wij weten zeker dat onze 3 Weken Afslank Challenge jou succesvol helpt afvallen. 

Werkt de challenge niet voor jou? Stuur ons dan (binnen 30 dagen na aanschaf) een mailtje naar hetteam@eenmaatjeminder.nl en wij zullen het volledige bedrag terugstorten zonder vragen te stellen. 

Klik op de knop hieronder en start meteen met het programma. Je kan betalen via Ideal, PayPal, bankoverdracht, bancontact, SOFORT & Creditcard en het hele programma zal voor beschikbaar zijn in minder dan 2 minuten!