Veelgestelde Vragen

Zo werkt de 3 Weken Afslank Challenge:

Stap 1.

De 3 Weken Afslank Challenge combineert verschillende wetenschappelijk bewezen afslankmethodes met een dagelijkse wandeling van minimaal 30 minuten.*

3 weken afslank challenge 1 transparant

* Je hoeft dus niet te sporten tijdens deze challenge

Stap 2.

Tijdens dit programma bepaal je zelf wat je eet. Je krijgt een uitgebreide lijst van goedgekeurde ingrediënten. Je eet dus ‘echte maaltijden’, afslankshakes of -pilletjes zijn onnodig.

voedingslijst

De werkelijke lijsten zijn langer. Dit is slechts een voorbeeld.

Stap 3.

In het voedingsschema vind je per maaltijd hoeveel groenten, eiwitten, vetten en koolhydraten je binnen moet krijgen.

maaltijdplanning screenshot

Dit is week 2 uit het programma

Stap 4.

Je bent dus vrij om met de goedgekeurde ingrediënten jouw eigen recepten te verzinnen, en te experimenteren met wat jij lekker vindt. *

zelf recepten maken

* Als je geen keukenprinses bent geen zorgen: zie stap 7

Stap 5.

Om je te helpen hebben we ook een receptenboek met daarin meer dan 83 overheerlijke recepten. 

Stap 6.

Daarnaast delen de deelnemers aan de 3 Weken Afslank Challenge regelmatig hun recepten met elkaar in besloten Facebook groep.

Op deze manier leer jij gezond koken, waardoor jij ook na de 3 Weken Afslank Challenge zelfstandig gezonde keuzes blijft maken.

Dit zijn maaltijden die gedeeld zijn door onze deelnemers

Stap 7*

Heb je liever dat wij je helpen met jouw maaltijden tijdens de challenge? Dan zijn de maaltijdplanningen + boodschappenlijstjes wat voor jou.

Zo hoef jij niet na te denken wat jij moet eten tijdens de challenge.

NDC maaltijdplanning klein min
NDC maaltijdplanning klein min

Overtuigd? Doe mee!

Nu voor maar €99,- €76,-

De 3 Weken Afslank Challenge is een complete dieet oplossing voor 35+ vrouwen waarmee je op een verantwoorde manier 5 tot 10 kilo afvalt in drie weken dankzij het balanceren van je hormonen.

Wil je meer afvallen? Geen probleem! De challenge is zo ontworpen dat je (kosteloos) meerdere rondes kan doen. Na aanschaf van het programma heb je 1 jaar toegang.

Iedereen kan meedoen aan de challenge. Wij sluiten niemand uit! De challenge is echter gemaakt voor 35+ vrouwen.  Dit betekent niet dat je als man de challenge niet kan doen.

We hebben een speciale bonusgids gemaakt zodat mannen de challenge kunnen aanpassen op hun behoeften.

Na aanschaf van de 3 Weken Challenge heb je een jaar lang toegang. Dit is inclusief alle updates, toevoegingen en verbeteringen!

Ja!

Bij aanschaf van de challenge betaal je eenmalig €76,-

Hiermee krijg je 1 jaar lang toegang tot de hele challenge + alle updates, verbeteringen en toevoegingen.

Er zijn geen extra- of verborgen kosten. 

Je kan de 3 Weken Afslank Challenge dus zo vaak doen als je maar wilt.

Jazeker. Dit kan je doen als je veel kwijt wilt. In de challenge leggen we je precies uit hoe je meerdere rondes kan doen.

Ja! Je krijgt een voedingsschema. 

Het voedingsschema van de 3 Weken Challenge is misschien anders dan je gewend bent. 

Wij hechten veel waarde aan vrijheid en een eigen invulling. Daarom zijn er geen verplichte recepten of maaltijden per dag. 

Je krijgt een uitgebreide lijst van goedgekeurde (gezonde) ingrediënten. In het voedingsschema vind je vervolgens de hoeveelheden die jij per dag moet binnenkrijgen. 

Je bent vrij om zelf recepten te verzinnen en te experimenten met wat jij lekker vindt. 

Op deze manier leer jij gezond koken. Dit helpt je ook na de challenge met gezonde keuzes maken. Je verloren gewicht zal er hierdoor dus ook afblijven. 

Uiteraard krijg je ook recepten van ons. Deze recepten ontvang je via een digitaal receptenboek met 83 recepten. Deze recepten zijn klaar in een handomdraai en geschikt voor het gehele gezin.

Daarnaast delen de deelnemers regelmatig nieuwe recepten met elkaar. 

Geen keukenprinses? Geen zorgen dan hebben wij maaltijdplanningen voor jou!

Nee, zeker niet! 

Er zijn een aantal supplementen die wij aanbevelen voor tijdens de 3 Weken Challenge. Maar ook zonder deze supplementen kun je jouw streefgewicht bereiken met deze challenge. 

Supplementen kunnen je echter wel helpen met het behalen van een nog beter resultaat. 

De keuze is dus aan jou of je supplementen wilt gebruiken!

De challenge bestaat voornamelijk uit onbewerkt voedsel.

Denk hierbij aan magere eiwitten, koolhydraatarme groenten en voedsel met langzame koolhydraten. De challenge is vrij van noten, suiker en gluten.

Ben je lactose intolerant? Geen probleem: zuivel is niet verplicht tijdens deze challenge. Ook voor jou is deze challenge geschikt.

De challenge is niet geschikt voor vegans. Het bevat namelijk veel eiwitten. Als je vegetariër bent is het wel mogelijk om de challenge te volgen.

Deelnemers moeten 100 gram eiwit per dag binnenkrijgen. Als vegetariër heb je de keuze uit de volgende voeding: kwark, edamame, hüttenkäse/cottage cheese, lupine bonen, tofu, seitan, skyr, Griekse yoghurt, eieren en plantaardig eiwitpoeder. Bonen worden gezien als een bron van koolhydraten en noten en zaden zijn niet toegestaan. 

Als je prediabtes hebt dan kan deze challenge zeker voor je werken. Heb je diabetes type 1 of 2 dan is deze challenge zeer waarschijnlijk niet geschikt voor jou. In de eerste week start de challenge met een detox waarin koolhydraten vermeden worden. Dit is niet wenselijk voor mensen die op hun bloedsuikerspiegel moeten letten. Zorg dat je altijd een dokter of diëtist raadpleegt voordat je een verandering in je leefstijl maakt.

Dit zal niet gebeuren mits jij na de challenge ook gezond blijft eten. Geen zorgen: wij leren je hoe.

Mocht je door een vakantie, trouwerij, etc. weer aangekomen zijn dan kan je de challenge gewoon nog een keer doen. 

Je hebt namelijk een jaar lang toegang!

Dat is afhankelijk van hoe recentelijk je bent bevallen. In de eerste 8 weken na je bevalling mag je niet diëten. Je lichaam heeft in deze tijd alle energie en voeding nodig om te herstellen van de bevalling. 

Ben je langer dan 8 weken geleden bevallen? Dan kan je meedoen! 

Wij hebben een speciale bonusgids genaam ‘Afvallen na zwangerschap’ ontwikkeld, speciaal voor vrouwen zoals jou. Hierin leggen we je uit hoe je bezig kan gaan met afvallen terwijl je jouw kindje en lichaam alles geeft wat ze nodig hebben. 

Deze bonusgids heeft een schema voor moeders die wel en geen borstvoeding geven.

Sporten is niet verplicht tijdens de 3 Weken Challenge. Je kan ook zonder sport je streefgewicht bereiken.  Sporten helpt echter wel tijdens deze challenge. In het sportplan is een stap-voor-stap uitleg opgenomen die je precies uitlegt wat je moet doen. Dit plan is geschikt voor zowel beginners als voor gevorderde. 

Wij weten zeker dat onze 3 Weken Afslank Challenge jou succesvol helpt afvallen. 

Werkt de challenge niet voor jou? Of ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Stuur ons dan (binnen 180 dagen na aanschaf) een mailtje naar hetteam@eenmaatjeminder.nl en wij zullen het volledige bedrag terugstorten zonder vragen te stellen. 

Klik op de knop hieronder en start meteen met het programma. Je kan betalen via Ideal, PayPal, bankoverdracht, bancontact, SOFORT & Creditcard en het hele programma zal voor beschikbaar zijn in minder dan 2 minuten!