Een Maatje Minder

Gratis Afslanktraining

Vanessa 1

“Toen ik veel last  kreeg van mijn knieën kreeg ik te horen van de dokter in het ziekenhuis dat ik te zwaar was. Tja dat wist ik zelf ook wel……  Ik begon dan weer met wat meer bewegen en letten op wat ik eet. Dat ging dan een tijdje goed en voor ik wist had ik weer eens mijn snaaibuien. Het ging echt als een jojo effect of ik bleef op een gegeven moment gewoon hangen. Maar wel altijd te zwaar. En toen kwam de deze 3 weken challenge voorbij….. 

Ik kende Bas al van vroeger en dacht dit zullen eerlijke mensen zijn. Niet dat andere afslank programma’s niet te vertrouwen zijn maar als je iemand kent geeft dat wel vaak wat meer vertrouwen zeg maar.

Toen dacht ik dit is de uitgelezen kans om mij nu aan te melden en mee te doen. Ik wilde al zo ontzettend lang kilo’s kwijt. En nu dacht ik dit is mijn tijd en mijn kans. Ik vond de opzet van de Challenge een fijn beeld geen rare shakes of 1 maaltijd per dag met shakes of iets. Juist gewoon 3 tot 4x per dag goed eten. Alleen gezonder en met meer bewegen op een manier wat bij mij paste.

Ik ben half Juli begonnen en ik heb 3 rondes gedaan ergens half september was ik wel klaar. Ik begon op 95 kilo en zit nu tussen de 74,5 en 76, dat vind ik voor mijzelf een mooi gewicht ik ben super tevreden met wat ik heb bereikt.

Ik ben van maatje 48/46 of Xl/XXL terug gegaan naar maatje 40/42 M/L! Ik voel mij zoveel fitter en lekkerder in mijn vel, met sporten nergens last van heerlijk! Ik spring nu mijn bed uit zonder pijntjes, Heeeerlijk!

Ik zou de challenge zeker aanraden omdat dit makkelijk is vol te houden, makkelijk in uitleg, en wat is nu 3 weken anders eten en drinken dan normaal. Je kan de challenge zo vaak doen als je wilt. Als je je er aan houdt zal je zien dat je al snel resultaat boekt. En het geeft je zoveel meer inzicht in wat voeding soms inhoudt. Voor mij is het vooral een gewoonte geworden. En tuurlijk zal je je balans moeten vinden of mag je af en toe echt wel dat koekje bij de koffie of een keer een bakje chips na de challenge. Maar je word je er wel bewuster van wat je naar binnen eet of drinkt. Doe mee zou ik zeggen!”

Ontdek met onze GRATIS training of onze 3 Weken Challenge ook iets voor jou is!

Zie deze gratis als een ‘light’ versie van onze vollege 3 Weken Challenge. 

Schrijf je hieronder in voor onze GRATIS training en ga samen met ons op weg naar jouw streefgewicht!

Ben je overtuigd en wil je ook een transformatie zoals Vanessa? Scroll dan helemaal naar beneden en doe mee met onze 3 Weken Challenge!

Hier Is Jouw 3 Weken Challenge - Gratis Training!

Copy of Drie weken afslank Challenge Gratis training (1)

Voer je gegevens in en ontvang direct jouw gratis training

Door op de knop te drukken ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden. Wij gaan voorzichtig met jouw data om. Voor meer informatie zie privacybeleid.

Delen

De gezichten achter Een Maatje Minder

Bas en Jeroen OverOns

Wij zijn Een Maatje Minder gestart nadat wij onze moeder succesvol haar streefgewicht hebben laten bereiken.

In de tijd dat we onze moeder hielpen schrokken we van alle (vaak slechte) informatie die online wordt verspreidt.

Ons doel is om vrouwen van de juiste informatie te voorzien zodat ze snel en op een gezonde manier hun streefgewicht bereiken.

Bas heeft o.a. een Master in sport gedaan, heeft hierin veel over voeding geleerd en is daarnaast personal trainer.

Jeroen is momenteel bezig met het afronden van zijn bachelor en is voedingsconsulent.

Start jouw 3 Weken Challenge vandaag!

Nu voor maar €99,- €76,-

Eenmalige betaling, levenslang toegang