Disclaimer

Op het gebruik van deze website (www.eenmaatjeminder.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Affiliate links

In sommige artikelen van Een Maatje Minder kan je affiliate links vinden. Wanneer er via deze link een aankoop wordt gedaan, krijgt Een Maatje Minder een (kleine) commissie. De prijs van het product blijft echter hetzelfde. Dus, als koper ben je niet benadeeld als je via onze linkjes iets koopt.

Integendeel, door via de links iets te kopen steun je Een Maatje Minder. Zo stel je ons in staat om door te gaan met de website. Er zitten namelijk kosten verbonden aan het hebben van een website.

Wij zullen nooit affiliate links plaatsen van producten waar wij niet achter staan. Wij verkopen onze links dus niet aan de hoogste bieder. Alle links die wij plaatsen zijn geplaatst om de lezer zo goed mogelijk te helpen bij het creëren en het behouden van een gezonde leefstijl en een gezond dieet.

In elk artikel waar een affiliate link te vinden is, staat onderaan het artikel een vermelding van het gebruik van een affiliate link.

Gesponsorde artikelen

Sommige artikelen van Een Maatje Minder zijn gesponsord. Dit betekent dat het bedrijf/ de aanbieder van het product ons een vergoeding heeft gegeven voor het plaatsen van het artikel.

Wij zullen altijd eerlijk onze mening geven over het product in de gesponsorde artikelen. Daarnaast zullen wij alleen gesponsorde artikelen plaatsen waarvan wij denken dat onze lezers iets aan hebben.

In ieder gesponsord artikel vind je een vermelding van dat het een gesponsord artikel betreft.

Gebruik van informatie

Een Maatje Minder streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Een Maatje Minder niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies van een (huis)arts

De verklaringen op deze website zijn niet door een officiële instantie goedgekeurd en dienen daarom niet zonder professioneel advies van dokter of arts aangenomen te worden.

De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose, om ziektes te genezen, te behandelen of te voorkomen.

Raadpleeg altijd een dokter of arts voordat u significante wijzigingen maakt in uw voeding, bewegingspatroon of leefwijze.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een Maatje Minder aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.
Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Een Maatje Minder en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail

Een Maatje Minder garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Een Maatje Minder te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Een Maatje Minder heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Een Maatje Minder aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van Een Maatje Minder zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Een Maatje Minder daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven. 

[]