In dit artikel lees je hoe je met kokosolie kan afvallen.
Afslanken
Jeroen

Afvallen met kokosolie: Kan dat eigenlijk wel?

Kokosolie is een enorm veelzijdig product. Smeer het in je haar voor een pluisvrije coup, op je huid voor een glanzende blos en roer het door je eten om een paar kilo’s af te vallen. Althans, dat is de claim. Kun je eigenlijk wel afvallen met kokosolie? En hoe werkt dat?
Wij vertellen je alles wat je moet weten over afvallen met kokosolie.

Lees Verder »
In dit artikel lees je hoe je als vrouw buikvet verbrand
Afslanken
Jeroen

Buikvet verbranden als vrouw; Zó doe je dat

Buikvet is voor iedereen ongezond en zelfs gevaarlijk. Maar bij vrouwen lijkt buikvet vaak een stuk prominenter en tevens lastiger vanaf te komen. Hoe komt dat nou? En wat is de beste manier voor vrouwen om ervan af te komen?

Lees Verder »
In dit artikel lees je welke voedingsmiddelen buikvet verbranden
Afslanken
Jeroen

Welke voedingsmiddelen verbranden buikvet?

Ben jij op zoek naar manieren om buikvet te verbranden en een platte buik te krijgen? Kijk dan allereerst naar je voeding. Want met een aangepast voedingspatroon kom je al een heel eind. Wij leggen je uit welke voeding helpt bij het verbranden van buikvet.

Lees Verder »
In dit artikel lees je hoe granaatappel helpt met afvallen.
Afslanken
Jeroen

Afvallen met granaatappel: kan het? En zo ja, hoe?

Met behulp van granaatappel afvallen: dat lijkt een goed idee door het lage aantal calorieën, hoog aantal vezels en de bijdrage die granaatappel levert aan je uithoudingsvermogen. Wij vertellen je alles wat je moet weten over afvallen met granaatappel.

Lees Verder »
In dit artikel lees je hoe je als man buikvet kan verbranden
Afslanken
Jeroen

Hoe kunnen mannen hun buikvet verbranden?

Er zijn maar weinig onderzoeken die specifiek kijken naar de man of de vrouw als het gaat om buikvet verbranden. Nu is er volgens één onderzoek een duidelijk verschil tussen mannelijk en vrouwelijk buikvet. In dit artikel gaan we in op de manier waarop mannen van hun buikvet af kunnen komen.

Lees Verder »
In dit artikel lees je hoe je met boekweit kan afvallen
Afslanken
Jeroen

Boekweit helpt bij het afvallen: dit is waarom

Boekweit wordt steeds populairder. Ondanks z’n naam – in het Engels ‘buckwheat’ – is het geen tarwesoort. Dat boekweit enorm gezond is, vertelden we je al in dit artikel. Maar helpt boekweit ook bij het afvallen? Wij vertellen je er alles over.

Lees Verder »
In dit artikel lees je hoe je afslankt en buikvet verbranden
Afslanken
Jeroen

Buikvet verbranden | Hoe doe je dat?

Buikvet verbranden is iets wat we stiekem (bijna) allemaal wel willen. Maar als het makkelijk zou zijn, dan had iedereen een platte buik. Buikvet kwijtraken is misschien wel een van de grootste uitdagingen in ‘afvalland’. Hoe verbrandt je buikvet en is er een speciaal buikvet-dieet om van dat zwembandje af te komen? Wij vertellen je er alles over. Lees snel verder!

Lees Verder »

Ontvang nu jouw Gratis afslanktraining!

Door op de knop te drukken ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden. Wij gaan voorzichtig met jouw data om. Voor meer informatie zie privacybeleid.