Zoek
Sluit dit zoekvak.

Contact met Een Maatje Minder

We horen graag van je! Heb je een vraag, een suggestie, of een mediaverzoek? We helpen je altijd met plezier. Hieronder vind je hoe je ons kunt bereiken:

Onze e-mailadressen

Je kunt ons mailen op een van de volgende adressen, afhankelijk van waar je vraag over gaat:

We doen ons best om binnen 24 uur op je mail te reageren.

Ons adres

Een Maatje Minder
Calle Cister 5, 2B
Málaga, Málaga 29015
Spanje

In januari 2024 zijn we naar Spanje verhuisd, maar als online bedrijf blijven onze diensten en service ongewijzigd. Wij blijven goed bereikbaar voor alle vragen en zijn daarnaast ook regelmatig nog in Nederland te vinden.

Veelgestelde vragen

Voordat je ons een bericht stuurt, neem eens een kijkje in onze veelgestelde vragen. Daar vind je antwoorden op vragen die we regelmatig van onze lezers ontvangen.

Leuk! We gaan graag met je in gesprek in de comments onder het artikel. Op deze manier blijft het voor ons overzichtelijk en waarschijnlijk kunnen andere lezers ook veel leren van jouw vraag of opmerking. 

Ja, we staan altijd open voor suggesties van onze lezers! Als je een gezondheidsproduct hebt dat je graag door ons wilt laten beoordelen, stuur ons dan een bericht op review@eenmaatjeminder.nl.

Vermeld de naam van het gezondheidsproduct en eventuele specifieke producten waarin je geïnteresseerd bent. We kunnen niet garanderen dat we elke suggestie beoordelen, maar we nemen de input van lezers zeker in overweging.

We zijn altijd op zoek naar waardevolle bijdrage, maar kwaliteit en betrouwbaarheid zijn voor ons essentieel.

Als je interesse hebt om een gastartikel te schrijven of iets bij te dragen aan onze blog, stuur dan gerust een bericht naar samenwerkingen@eenmaatjeminder.nl. Vertel ons iets over jezelf en het onderwerp dat je wilt behandelen.

Onthoud dat we selectief zijn in onze samenwerkingen en streven naar de hoogste kwaliteit; ons redactieteam beoordeelt daarom elke inzending zorgvuldig.

Hier kan je meer vinden over ons redactioneel proces.

Als je geïnteresseerd bent in het adverteren op onze website, neem dan contact op adverteren@eenmaatjeminder.nl. We hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Het product moet goed bij de behoeften van onze lezers passen en van hoge kwaliteit zijn. Neem gerust contact op en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Leuk dat je interesse hebt om eenmaatjeminder.nl te helpen. Je kan ons op meerdere manieren ondersteunen:

– Deel onze artikelen met jouw vrienden op social media.
– Probeer onze producten uit, en schrijf een review op onze bedrijfspagina.
– Bij feedback, stuur een mailtje naar hetteam@eenmaatjeminder.nl, of laat deze achter op onze feedbackpagina.
– Like en deel onze posts op Facebook en Instagram.