In dit artikel lees je hoe gezond chiazaad is
Gezond leven
Jeroen

Is chiazaad zo gezond als wordt beweerd?

Chiazaad maakte een aantal jaar geleden een opmars als dé nieuwe superfood. Maar maken deze zaden de belofte waar bomvol gezonde voedingsstoffen te zitten, de spijsvertering te bevorderen en te beschermen tegen ziektes?

Lees Verder »
In dit artikel lees je of blauwe bessen gezond zijn
Gezond leven
Jeroen

Zijn blauwe bessen gezond? Waarom wel/niet?

Dat blauwe bessen gezond zijn, is bij de meesten van ons wel bekend. Maar waar zijn blauwe bessen goed voor en hoeveel moet je er per dag van eten om hiervan te profiteren? Wij zochten het uit en vertellen je er alles over. Lees snel verder!

Lees Verder »
In dit artikel lees je wat je bruin vet is en wat het verschil tussen bruin vet en wit vet is.
Gezond leven
Jeroen

Wat is bruin vet?

Wist je dat er een vet bestaat die ons helpt bij het afvallen? Je weet dat je deels uit vet bestaat, maar wist je dat dit twee verschillende kleuren zijn? We hebben bruin en wit vet. Wit vet is ongezond, maar hoe zit dat met bruin vet?

Lees Verder »
In dit artikel lees je hoe je buikvet kan activeren
Gezond leven
Jeroen

Hoe activeer je bruin vet?

Bruin vet is het vet dat je warm houdt. Het zorgt ervoor dat je niet hoeft te rillen. Bruin vet zet vetweefsel om in energie en de warmte die daarbij vrijkomt, die voel je. Bruin vet, daar wil je meer van toch? Hoe kom je aan meer bruin vet? Dat lees je hier.

Lees Verder »
In dit artikel lees je of aubergine gezond is
Gezond leven
Jeroen

Is aubergine gezond? Zo ja, waarom?

Aubergine, misschien ben je er al bekend mee of is deze groente nog onbekend voor jou. Wil je weten of het eten van een aubergine gezond is en waarom? En wil je weten hoe je het kan eten? Lees dan snel verder.

Lees Verder »
In dit artikel lees je of kokoswater gezond is.
Gezond leven
Jeroen

Hoe gezond is kokoswater?

Kokoswater wordt al jarenlang gedronken in tropische landen. Tegenwoordig zie je steeds meer mensen het drinken en is het makkelijk verkrijgbaar in de supermarkt. Er wordt beweerd dat kokoswater een erg gezond drankje is. Sommige noemen het zelfs een wonderdrankje.

Lees Verder »
Is banaan gezond of juist niet?
Gezond leven
Jeroen

Zijn bananen gezond? 7 gezondheidsvoordelen en 5 recepten

Hoewel wij maar één – hooguit twee – verschillende soorten kennen uit de supermarkt, bestaan er meer dan 1.000 variaties van deze vrucht: de banaan. De banaan is een super populaire vrucht. Maar hoe gezond is banaan nou eigenlijk? En is het niet één grote suikerbom? Wij zochten het voor je uit.

Lees Verder »
In dit artikel lees je of en hoe gezond bleekselderij is.
Gezond leven
Jeroen

Is bleekselderij gezond? Waarom wel/niet?

Bleekselderij en gezond worden erg vaak in één adem genoemd. De groene stengel zou zelfs medicinale eigenschappen hebben en goed zijn voor van alles en nog wat. Dat bleekselderij gezond is geloven we wel, maar hoe gezond is het dan en waar is het goed voor?

En hoe kun je bleekselderij het beste eten en zijn er nog dingen waar je op moet letten? Wij zochten het tot op de bodem uit. Lees snel verder en ontdek er alles over!

Lees Verder »

Ontvang nu jouw Gratis afslanktraining!

Door op de knop te drukken ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden. Wij gaan voorzichtig met jouw data om. Voor meer informatie zie privacybeleid.